Hos HR-industries finder vi medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen, og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab, hvad enten det er en midlertidig ansættelse eller en fastansættelse. Vi kalder det også netværk. I jobsøgningssammenhæng bliver netværk stadig mere udbredt. Det anslås, at netværk ligger bag 60 procent af alle jobskift eller stillingsbesættelser.

Derfor vil vi gerne i 2017 have fokus på LinkedIn og tilbyde et kursus/foredrag med følgende:

Rekruttering via LinkedIn - Et kursus der henvender sig til HR-Medarbejdere. Kurset vil veksle mellem oplæg, dialog og erfaringsudveksling.

Program vil ca. være:

  • Forstå, hvordan du effektivt navigerer og søger på LinkedIn
  • Få dugfriske LinkedIn nyheder så du er helt opdateret 
  • Vi tager udgangspunkt i nogle aktuelle jobs og finder konkrete kandidater til at tjekke op på

Kontakt HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen for at høre mere om dette.

Der findes i dag rigtig mange forskellige kurser for ledige, derfor er det også vigtigt, at man vælger det rigtige kursus. HR-Industries vil gerne vise mulighederne med LinkedIn.

 

Jobsøgnings kursus via LinkedIn

De fleste ledige har en LinkedIn profil, men mange ved ikke, hvordan de arbejder videre på den, når de først har fået den.

HR-Industries arbejder vi på, at kunne tilbyde et kursus i 2017 der henvender sig til ledige der søger job via LinkedIn. På kurset LinkedIn - trænes du i at søgeoptimere din profil, så du bliver fundet. Du får også tips og tricks til at udvide og pleje dit netværk.

 

Kontakt HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen for at høre mere om dette.