Tilbage

BESAT: Erfaren maskinkonstruktør eller produktionsteknolog til konstruktion af kundetilpassede produktionslinjer

HR-Industries søger - for virksomhed i Støvring - en dygtig  maskinkonstruktør eller produktionsteknolog (Mechanical Designer) til at indgå i central rolle virksomhedens tekniske center - Mechanical Order Engineering.

Virksomheden har mere end 4.600 medarbejdere på verdensplan og arbejder i et internationalt miljø, der fremmer åben kommunikation og fri udveksling af ideer. De fleste har arbejdsplads i Holland, efterfulgt af USA, Island, Danmark og Storbritannien. Virksomheden har lokationer 30 steder fordelt i hele verden fra Sydamerika til Australien.

Jobbeskrivelse

Kunden ønsker en ny kollega i konstruktørteamet, som nu består af 16 engagerede mennesker, der dagligt fokuserer på at lave kundetilpassede produktionslinjer i fødevarebranchen i den høje kvalitet, som kunden er kendt for world wide.

Den nye kollega skal have ønsket om at blive en drivende kraft på internationale projekter og den ideelle kandidat vil elske at blive helt eller delvis konstruktionsansvarlig på projekter fra opstart til endelig overdragelse til virksomhedens kunde. Der er tradition for et meget tæt samarbejde mellem produktionen og det tekniske center, som den nye kollega vil komme til at arbejde i, da de ligger dør om dør på samme adresse. 

Den idelle kandidat vil få sine kreative evner og praktiske erfaringer udfordret på de mange avancerede og kundetilpassede løsninger, som kan variere i størrelse fra at bestå af et par maskiner til store nøglefærdige systemer.

Den daglige gang vil blive på kontoret i Støvring og rejseaktivitet kan forekomme i mindre omfang.

Konstruktørteamet er en god blanding af unge og erfarne. Teamet har et tæt samarbejde og en stor åbenhed, hvor fokus er på vidensdeling og konstruktionsløsninger, der sikrer den høje kvalitet, som er virksomhedens kendemærke.

Der er mange forskellige typer af opgaver i afdelingen, og det er muligt at tilrette de opgaver man får, alt efter ønsker og kvalifikationer. Der vil være en grundig oplæring på områder, hvor kandidaten ikke måtte have tilstrækkelig erfaring.

Arbejdsdagen vil bl.a. indeholde følgende opgaver:

  • Planlægning af projekter i samarbejde med vores to fokusområder: Fisk og Kød, såvel som med interne ressourcer
  • Varetagelse af al løbende kontakt med interne afdelinger, koordinering og opfølgning på projekternes og egne tidsplaner
  • Fastlæggelse af tekniske løsninger i projekter – i overensstemmelse med kundeaftalerne
  • Opfølgning på konstruktion og tegnearbejde

Kandidatens kvalifikationer:

Det vigtigste er, at du som kandidat er en teamplayer med en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne – samt en interesse for teknik/maskiner, som gør dig i stand til at lære om produkterne. Virksomheden arbejder udelukkende i plast og rustfri stål, og har som maskinfabrikant til fødevarebranchen meget fokus på sikkerhed, kvalitet og hygiejnisk design. 

Derudover foretrækkes kandidater med:

  • Teknisk baggrund og erfaring med konstruktionsarbejde
  • Produktionsteknolog eller erfaren på samme niveau
  • Proceserfaring med komplekse automatiserede maskinanlæg 
  • Et godt kendskab til SolidWorks (eller andet 3D program), AutoCad, MS Project og Axapta
  • Behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau

Virksomheden tilbyder:

Et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt.

Herudover tilbydes adgang til eget fitness center, sundhedsforsikring og kantineordning, samt en lang række medarbejderrabatter.

Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Stillings nr

1832

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Fastansættelse

By

Støvring

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

Send din ansøgning og CV til job@hr-industries.dk