Tilbage

Produktionsteknolog med produktudvikling som speciale til konstruktion af kundetilpassede produkter

HR-Industries søger - for kunde i Fårup, syd for Hobro - en ny og dygtig kollega til konstruktionsopgaver målrettet og tilpasset den enkelte kundes behov. Virksomheden opererer på flere forskellige områder og har som bærende element, at de vil være helt i top indenfor det, de laver. Virksomhedens værdigrundlag bygger på sikkerhed, kompetencer og værdiskabelse.  

Den ideelle kandidat er ikke nødvendigvis maskinkonstruktør. En profil kunne også være en produktionsteknolog med produktudvikling som speciale, en bygningskonstruktør eller en kandidat med anden mekanisk eller konstruktionsmæssig baggrund. Det vigtige er, at kandidaten har erfaring i konstruktionsarbejde, er dygtig, udadvendt og kundeorienteret og ser det som sin opgave, at tage hånd om projektet hele vejen fra første kundehenvendelse til aflevering af færdigt produkt. Kandidaten er ikke nødvendigvis erfaren med kundedialog, men det er et must, at kandidaten er nysgerrig på opgaven…

Derfor foretrækkes konstruktørkandidater, der har:

  • Stor erfaring med 3D tegneprogram. (Virksomheden bruger UG/NX. Kender kandidaten ikke programmet, kan oplæring kan finde sted).
  • Nogen erfaring med projektledelse, omkostningsberegninger og materialer.
  • Trives med projektudvikling i dialog med kunder, kollegaer i teknisk afdeling og produktion undervejs.
  • En struktureret tilgang, en naturlig ansvarlighed og et godt overblik.

Virksomheden tilbyder 

  • Et job med gode udviklingsmuligheder
  • Sparring med gode og dygtige kollegaer
  • Alsidige opgaver store som små, der ofte trækker på et kreativt gen…
  • Løn efter kvalifikationer og forhandling.

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. 

 

Stillings nr

1833

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Fastansættelse

By

Hobro

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

Send din ansøgning og CV til job@hr-industries.dk