Tilbage

Teknisk Designer

Teknisk Designer til tegnearbejde i Inventor og teknisk dokumentation mv.

HR-Industries A/S søger en dygtig og selvstændig Teknisk Designer til Aarhus-afdelingen af en international virksomhed med forventet opstart i løbet af januar-februar måned 2018.

Kunden er del af en international koncern, der leverer produkter, tjenester og løsninger, som øger energieffektiviteten og reducerer driftsomkostningerne i større industrielle anlæg i mere end 150 lande. 

Den Tekniske Designer bliver en del af en engageret medarbejdergruppe, der er med til at sikre, at virksomheden fortsat er førende på området. 

Omfanget af opgaven er i første omgang anslået til 9 måneder. Forlængelse kan komme på tale...

Kandidaten
Det er fint med erfaring. En nyuddannet Teknisk Designer med mod på opgaven, lyst til vokse i jobbet og til at lære nyt - og blive god til det - kan også være det rette match, hvorfor nyuddannede også opfordres til at søge.

Det forventes, at ansøger er uddannet Teknisk Designer og har inventor-kompetencer eller som minimum har gode tegneerfaringer. Sprogligt skal kandidaten mestre dansk og engelsk i skrift og tale.

Personlige egenskaber som kvalitetsbevidst , grundig og positiv af natur er vigtige, ligesom det vægtes, at ansøgere er gode til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer.

Jobbet
Tegnearbejde i Inventor. Ud over tegnearbejdet vil jobbet også indeholde indsamling, håndtering og produktion af dokumentation til færdige maskiner og anlæg - herunder manualer, styklister m.m.

Virksomhedens systemer er velfungerende, men et tip til forbedringer og optimeringer er virksomheden naturligvis altid interesseret i...

Er du interesseret
Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. 

Stillings nr

1845

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

 

Send din ansøgning og CV til job@slet-dette.hr-industries.dk