Tilbage

Operatør til kantbukker

På vegne af virksomhed på Djursland søger HR-Industries en person til kantbukning. Der er tale om en stilling på daghold, hvor der gives oplæring til jobbet. Har du ikke erfaring med kantbukning, men gerne vil arbejde med dette, høre vi også gerne fra dig.

Faglige kvalifikationer

Du har evt. flere års erfaring som operatør, og du har en stor interesse i at fortsætte samt udvikle dig indenfor dette. Vi er på udkig efter en selvkørende person, som kan tage initiativ og som kan arbejde målrettet med opgaverne.

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være faglært smed, industritekniker eller noget helt tredje. I denne stilling starter du som vikar med henblik på fast stilling. Alt efter dit niveau, vil der blive givet en god oplæring.

Der tilbydes

  • Løn efter kvalifikationer m.m.
  • Et selvstændigt job, hvor du selv er med til at præge dine arbejdsopgaver
  • Gode og engagerede kollegaer
  • Pension ordning
  • God kantineordning

Send din ansøgning med det samme.  

Vores kunde ønsker stillingen besat omkring februar. Vi gennemfører derfor løbende interviews og ansættelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. 

Stillings nr

1854

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Djursland

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kontakt HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 – hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgning med CV til job@hr-industries.dk