Tilbage

Sliber/afgrater

Vi søger dygtig en medarbejder til efterbearbejdning/finish til større jern og metal virksomhed.

Til virksomhed i Silkeborg søger vi en medarbejder til slib og afgrat af større emner. I jobbet bliver du en del af en større virksomhed, hvor man omgås hinanden i en uformel tone - samtidig med at man arbejder sammen om at nå fælles mål.

Der er mulighed for den nødvendige instruktion/oplæring. Dog har du erfaring fra Jern og metalindustrien, evt. været omkring slib. 

Omkring dig til jobbet

Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams. I jobber er der tale om alm. daghold.

Info om stillingen

Der vil i første omgang være tale om et projekt, som forløber sig over ca. 3 mdr. med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer inkl. pension m.m. Som ansat hos HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne.

Så er du blevet nysgerrig på et nyt job hos os, tager vi gerne en kop kaffe sammen med dig. Din henvendelse behandles naturligvis med diskretion.   

Stillings nr

1858

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Silkeborg

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR konsulent Henrik eller Dina. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.

Send CV og ansøgning til job@hr-industries.dk