Tilbage

BESAT: Planlægnings- og indkøbsassistent til International virksomhed i Aarhus syd

 

Brænder du for planlægning, logistik og indkøb - og har du erfaring med det? 

HR-Industries søger for international virksomhed i Aarhus en medarbejder, der vil arbejde med opgaver indenfor et breds felt. Du bliver i denne stilling - sammen med dine 8 nærmeste kollegaer - medansvarlig for produktionsplanlægning og indkøbsopgaver, herunder korrespondance med leverandører, alt fra planlægning af ordre, afgivelse af ordre, opfølgning på ordre, kommunikation omkring dette m.m. Herudover vil der også være arbejde med planlægning/montageplanlægning på virksomheden, som dækker oversigter, opdateringer m.m. Du vil arbejde særlig tæt med 3 kollegaer, der står for indkøbsdisponering og 2 kollegaer, der har ansvar for produktionsplanlægning m.m.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men sandsynligvis har du en uddannelse, der relaterer sig til arbejdsopgaverne og har erfaring med ovenstående. Du arbejder i stillingen selvstændigt, struktureret, besidder et godt overblik og har sans for væsentlige detaljer. Du har en naturlig evne til at se sammenhænge og skabe effektive løsninger. Engelsk skal beherskes både skriftligt og mundtligt til denne stilling.

Virksomheden

Virksomheden er en stor international virksomhed indenfor jern- og metalindustrien, der opbygger maskiner til industrien.

Mere om jobbet

Et spændende og udfordrende job på en international arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Der er tale om en fuldtidsstilling der i første omgang løber frem til minimum sommerferien. Ved fortsættelse af den nuværende ordretilgang, kan der være mulighed for fastansættelse for den rette. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Arbejde med leveringsterminer på montageopfølgningerne
  • Opfølgning på ordrebekræftelser eller mangel på samme samt forsinkede indkøbsordrer
  • Håndtere administrative rutiner i indkøbsafdelingen, bl.a. med brug af engelsk i skrift og tale
  • Administrative rutiner omkring Planlægning/Montageplanlægning, så de nødvendige produktionspapirer er til rådighed, oversigter er opdaterede og tilgængelig,
  • Daglig systemafmeldinger mv.

Stillingen ønskes besat hurtigt – men virksomheden er også klar til at vente på den helt rigtige kandidat.

Er du interesseret

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. 

Stillings nr

1870

Faggruppe

Administration, salg og indkøb

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

Send ansøgning og CV til: job@slet-dette.hr-industries.dk