Tilbage

Kantbukker operatør søges til større virksomhed i Aarhus

På vegne af kunde i Aarhus søger HR-Industries en dygtig og selvstændig person til kantbukning. Er det evt. en retning du gerne vil, høre vi også gerne fra dig.

Jobbet består i at opstille og indkøre en kantbukker til forskellige større emner. Du skal også kvalitetssikre og kontrollere de færdige emner. Der vil evt. være oplæring på daghold, hvorefter nathold evt. kan komme på tale.  

Faglige kvalifikationer:

Du har evt. flere års erfaring med kantbukning, og du har en stor interesse i at fortsætte samt udvikle dig indenfor dette. Vi er på udkig efter en selvkørende person, som kan tage initiativ og som kan arbejde målrettet med opgaverne. Du går op i at levere et godt resultat og er fleksibel i pressede perioder.    

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være faglært smed, industritekniker eller noget helt tredje. Det vigtigst er, at du gerne vil arbejde på dette område.  

Send din ansøgning med det samme. Vores kunde ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi gennemfører derfor løbende interviews og ansættelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Stillings nr

1736

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Mail ansøgning med CV og referencer til job@hr-industries.dk. Skriv ”Kantbukker - Aarhus” i mailens emnefelt.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-konsulent Jørgen på telefon 86 42 35 40 hverdage imellem kl.  08.00 til 16.00.