Tilbage

Smede/svejsere søges til Viborg

For virksomhed i Viborg søger vi dygtige og engagerede svejsere/smede til produktion af større emner. Hvis det ønskes, kan der også komme montageopgaver i jobbet.

Vi kan tilbyde følgende

Et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring. 

Vi søger uddannede smede eller svejsere vil der interesse i et projekt frem til sommerferie. Som potentiel specialistvikar hos HR-Industries håndteres din rekruttering af en rekrutteringskonsulent, som har erfaringer, der minder om dine eller kender til branchen. Således sikrer vi den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer.  Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god atmosfære og kemi.

I stillingen er der tale om alm. daghold.

Omkring dig

Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams.  

Søg jobbet

Har dette vækket den mindste interesse hos dig, og kunne du være interesseret i at arbejde i en super interessant virksomhed, som er i stor udvikling bedes du sende din ansøgning til HR-Industries.

Send din ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.   

 

Stillings nr

1761

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Viborg

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Send mailen til job@hr-industries.dk. Har du spørgsmål, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR konsulent Jørgen eller Dina.  Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.