Har du lyst til en spændende og afvekslende arbejdsdag, så vil projektansættelse måske være noget for dig. HR-Industries løser projekter hos virksomheder, som i perioder har behov for ekstra bemanding. HR-Industries bruger meget tid på at matche de rigtige medarbejdere med projekterne, således alles behov og ønsker bliver tilgodeset.

Som ansat hos HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne.

Hos HR-Industries arbejdes der mest med længerevarende projekter, så man som vikar, har mulighed for, at få foden indenfor i en virksomhed, og få lagt sit CV. 

Som potentiel specialistvikar hos HR-Industries håndteres din rekruttering af en rekrutteringskonsulent, som har erfaringer, der minder om dine, eller kender til branchen. Således sikrer vi den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer.

Kan jeg få et fast job på denne måde? 

En del af de opgaver, som vi får ind i huset kan ende med fast job. Ofte starter vikariatet på vikarbasis, hvor efter vikaren og virksomheden bliver så glade for hinanden, at det ender med fast job i virksomhedens regi.

Ansøgning samt CV kan vedlægges her: http://www.hr-industries.axp.dk/

Udtalelser fra ansatte

Læs om ansattes udtalelser om at arbejde hos HR-Industries.

Se vores ledige stillinger her.