Du er her:  Virksomheder > Rekruttering

REKRUTTERING - Få en fremtidig medarbejder

Uanset om du søger en ny ingeniør, bogholder, projektleder, sælger, assistent, smed, elektriker, produktionsmedarbejder eller en helt anden, så kan HR-Industries finde den rigtige medarbejder til dit firma.

Ethvert rekrutterings- og udvælgelsesforløb kan naturligvis planlægges og gennemføres individuelt afhængigt af, hvorvidt virksomheden ønsker en færdig ”pakkeløsning” eller gerne vil involvere sig helt eller delvist i rekrutteringsprocessen. .

HR-Industries kan tilbyde en absolut konkurrencedygtig pris på rekruttering – og beregner gerne et konkret tilbud på opgaven. Med vores færdige ”pakkeløsning” HR+ Rekruttering arbejder vi efter ”No Cure, No Pay” princippet. Det vil sige, vælger I ikke at ansætte én af de udvalgte kandidater fra HR-Industries, vil ovenstående søgeproces være omkostningsfrit (ekskl. evt. ekstra annoncering).
Dette giver din virksomhed en ekstra garanti for, at vi finder den rigtige medarbejder til jobbet.

For alle rekrutteringsformer vil en konsulent fra HR-Industries inden start komme forbi Jeres virksomhed, og vil i samarbejde med Jer finde den bedst egnede rekrutteringsform ud fra Jeres behov.

HR+ Rekruttering - Vi går sammen hele vejen

Dette koncept henvender sig til virksomheder, som ønsker at benytte HR-Industries gennem hele rekrutteringsprocessen.
Ved en HR+ Rekruttering udarbejder vi en annonce og indrykker den på flere jobportaler.
Samtidig med annonceringen foretager vi en søgning i emnebanken hos HR-Industries. Den består af kandidater, der allerede har præsenteret sig selv gennem et CV/ansøgning. De har udspecificeret deres kompetencer samt vi har fået klarlagt deres ønsker og forventninger til kommende job.
Vi vil derudover gennemlæse alle indkomne ansøgninger og indkalde egnede kandidater til samtale, hvor vi får klarlagt deres faglige kompetencer samt menneskelige egenskaber. Dernæst vil Jeres konsulent fra HR-Industries foretage én eller flere referencer hos tidligere arbejdsgiver, for at få bekræftet eller afkræftet vores indtryk af pågældende kandidat. I vil efterfølgende blive præsenteret for egnede kandidater til jobbet, og ønsker I herefter én eller flere kandidater til samtale, vil dette blive arrangeret af Jeres konsulent fra HR-Industries.    

Ved en HR+ Rekruttering er konceptet ingen ansættelse ingen betaling – det vil sige, vælger I ikke at ansætte én af de udvalgte kandidater fra HR-Industries, vil ovenstående søgeproces være omkostningsfrit. Ved at benytte en HR+ Rekruttering vil I som virksomhed også spare meget tid samt mange ressourcer i en rekrutteringsproces. 

TRY & HIRE - Se en medarbejder an inden ansættelse

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, hvor I får mulighed for at begynde et ansættelsesforhold, med en “prøveperiode”, inden I fastansætter vedkommende.
Så ønsker I at spare tid og ressourcer vedr. rekruttering af jeres fremtidige medarbejdere, samt ønsker I at se en medarbejder an inden ansættelse, kan Try & Hire være en optimal løsning for Jer.

Fordele ved Try & Hire igennem HR-Industries er således:
• Tid til at vurdere medarbejderen, inden fastansættelsen foretages
• I kender den medarbejder I fastansætter
• I undgår dyre fejlansættelser
• I slipper for en lang ansættelsesproces – samtale, test og referencetjek m.m.
• Vi laver grovsorteringen blandt kandidaterne.
• Vi aflaster virksomheden, når den har travlt.
• Vi har stor erfaring i at vurdere kandidaternes faglige og menneskelige kompetencer.

Rekrutteringsværktøjer ved HR-Industries

Hos HR-Industries er vi certificeret i både profilanalyser samt stillingsanalyser fra Thomas International. Vi kan bl.a. igennem en Person Profil analyse (PPA) analysere udvalgte kandidater i en rekrutteringsproces. Desuden kan HR-Industries igennem en Stillings Profil Analyse (SPA) udarbejde et stillingsopslag, hvor bl.a. adfærd og forventninger til den nye medarbejder defineres.

>> Læs mere om mulighederne indenfor Person Profil Analyse (PPA) og om Stillings Profil Analyse (SPA).

HR-Industries løser mange rekrutteringsopgaver gennem egen emnebank, som repræsenterer godt 1200 velkvalificerede medarbejdere til industrien. Mange af kandidaterne har været igennem et interview hos HR-Industries og der er efterfølgende foretaget referencer. Det betyder, at vi ofte meget hurtigt kan finde en eller flere relevante kandidater til interesserede virksomheder.
Alle kandidater har en baggrund eller en interesse indenfor vores faggrupper.

Læs rekrutteringsprocessen ved Try & Hire, som består af 10 faser
>> Download HR-Industries rekrutteringsproces

Læs om HR-Industries emnebank som rekrutteringsværktøj
>> Emnebank hos HR-Industries

Kontakt en konsulent fra HR-Industries og hør nærmere om vores rekrutteringsmuligheder.