INFORMATION VEDR. CORONAVIRUS

Vi modtager mange henvendelser om, hvordan man skal forholde sig i situationer vedr. coronavirus. Vi tager vores forholdsregler og følger råd og anbefalinger fra myndighederne, samt de forholdsregler der er hos den enkelte virksomhed. 

Husk: Hos HR-Industries vægter vi kommunikation meget højt, og det er vigtigt, at vi løbende er i dialog med hinanden. Er du i tvivl om noget, eller opstår der spørgsmål, som du ikke umiddelbart kan finde svar på, så kontakt os endelig.

Vi ser det som helt naturligt at gøre den lille ekstra indsats for, at du trives. En overraskelse til jul og fødselsdag er en del af dette. Desuden inviterer vi til en række sociale arrangementer over året, der er med til at knytte alle vores medarbejdere sammen. Det være sig sommerfest, julefrokost eller motionsløb. Det er vigtigt for os, at du føler dig som en del af teamet hos HR-Industries.

Har du forslag til sociale arrangementer, hører vi meget gerne fra dig.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge os. Vi har altid kaffe på kanden og er klar til at hjælpe med spørgsmål eller sparring.

På undersiderne finder du ekstra forklaringer på dine ansættelsespapirer, timesedler m.m.

Har du spørgsmål, så ring hellere en gang for meget end for lidt. Ligeledes hvis du mangler arbejdstøj m.m. – så kontakt os. 


Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger