Vi er en virksomhed, der er kendt for at have styr på tingene. Det er vi meget stolte af. Derfor gør vi meget ud af, at alt spiller med løn m.m.

Løn

I udgangspunktet vil du blive aflønnet på samme lønniveau som i den virksomhed, hvor du udfører projektet. I nogle tilfælde kan virksomheder have individuelle lønninger. I sådan et tilfælde vil lønniveauet afstemmes i dialog mellem dig, HR-Industries og virksomheden.

Ferie og fridage

Inden du starter hos os, er det vigtigt at oplyse os om i forvejen planlagt ferie og fridage. Hvis du under dit vikariat ønsker at holde ferie eller tage en fridag, meddeles dette hurtigst muligt til kunden samt til os på kontoret.

Feriepenge

HR-Industries indbetaler dine feriepenge til FerieKonto. Omkring marts måned hvert år vil der på borger.dk være registreret dit samlede antal feriedage og det beløb, som du kan benytte fra d. 1. maj samme år. For at se dine registreringer på FerieKonto skal du benytte NemID. Er dette ikke muligt, skal du kontakte FerieKonto.

Skulle der være en fejl i de optjente feriepenge, skal du kontakte os på kontoret.

Fritvalgsordning

Fritvalgsordningen har erstattet S/H-opsparingen. Beløbet henstår til udbetaling 2 gange om året – til påske og til jul. Derudover kan du selv henvende dig for udbetaling af penge fra din fritvalgskonto uden for perioderne; de vil så blive udbetalt i forbindelse med førstkommende lønudbetaling.


Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger