Hos HR Industries er vi specialister i rekruttering til industrien. Vi arbejder med et bredt spektrum af virksomhedstyper. Bl.a. opbygning af komplekse maskiner indenfor fødevareindustrien, vindmølleindustrien, togindustrien, emballageindustrien, diverse produktionsvirksomheder, så som smede- og bearbejdningsvirksomheder og virksomheder der opbygger maskiner til den grove industri. Vi kender de krav der skal leves op til. Derfor har vi et konstant fokus på at udvikle og skabe løsninger, der følger tidens behov. Vi formidler medarbejdere med kvalifikationer der dækker bredt.

Læs mere om de enkelte faggrupper

Vi varetager bl.a. rekrutteringsopgaver samt udfører opgaver indenfor systematisk vedligeholdelse, maskinflytning og opsætning m.m.

Vi rekrutterer medarbejdere indenfor bl.a. certifikatsvejsning, alm. smedearbejde, CNC-bearbejdning, elektriske anlæg, tavleopbygning m.m.

Vi kan tilbyde fleksible medarbejdere til fastansættelse eller til projektansættelse indenfor truckkørsel, maskinpasning, forefaldende lagerarbejde m.m.

Vi udfører rekruttering af kompetente ledere på flere niveauer samt udfører HR-aktiviteter efter behov.

Vi rekrutterer og har en fast stab af teknikere og ingeniører indenfor bl.a. konstruktion i 2D og 3D, teknisk dokumentation m.m.

Vi kan tilbyde medarbejdere til opgaver indenfor kontor og administration, på lejebasis eller til fastansættelse.