Rekruttering af kompetente mellemledere

God og kompetent ledelse er helt centralt for alle industrivirksomheder – store som små. Det gælder ikke kun på topniveau, men også på mellemlederniveau. Vi har valgt at koncentrere os om rekruttering af mellemledere til industrien. Det betyder, at vi er den rigtige samarbejdspartner, hvis du skal finde en erstatning for en leder, der er rykket videre, eller hvis du har behov for at udvide ledergruppen på dette niveau. Der kan være et behov for at ansætte en midlertidig leder, eller det kan være, du har brug for at fastansætte en leder. 

Har du erfaring med ledelse, eller går du med et ønske om at blive leder? Så kontakt os, og lad os hjælpe dig videre i karrieren. De stillinger, vi rekrutterer til, indeholder opgaver som ledelse af medarbejdere, ledelse af grupper og forandringsledelse. Det er også jobs, som indebærer deltagelse i det strategiske arbejde på eget organisationsniveau, og som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Sådan rekrutterer vi

Når vi rekrutterer ledere, er der flere faktorer, der spiller ind på det gode valg. Kandidaten skal kunne håndtere de konkrete opgaver, men skal også som person passe ind i virksomhedens kultur.

Som en del af afklaringen anvender vi Person Profil Analyser, der er et DISC-værktøj fra den anerkendte, globale virksomhed Thomas International. Det er et værktøj, hvor vi går i dybden med fire faktorer, der har indflydelse på kandidatens adfærd: 

D – dominans
I – social indflydelse
S – stabilitet
C – tilpasningsdygtighed

I vores netværk og database har vi flere forskellige kandidater, der kan udfylde en række lederstillinger inden for industrien. Her er nogle af de lederstillinger, vi rekrutterer til:

  • Værkførere
  • Værkførerassistenter 
  • Projektledere
  • Konstruktionsansvarlige 
  • Salgsledere
  • Indkøbsledere
  • Logistikledere  
  • Afdelingsledere 
  • Overmontører.

Rekruttering af HR-profiler

Det er ikke alle virksomheder, der har brug for en fast HR-konsulent. Men de fleste industrivirksomheder oplever i perioder at have behov for en HR-profil. Det er her, HR-Industries kommer ind i billedet. Vi har HR-konsulenter ansat, som du kan få tilknyttet din virksomhed på lejebasis. Og vi taler om erfarne HR-medarbejdere, der kan håndtere en række opgaver som fx afklaring af job- og personprofiler, annoncering, screening af kandidater, interview og håndtering af afslag. Ofte er disse opgaver meget ressourcekrævende, og derfor kan det være en stor fordel at få ekstern hjælp i en periode.

Der er mange muligheder for at få HR-kompetencer ind i virksomheden. Sammen finder vi den løsning, der er bedst for din virksomhed.

Se vores ledige stillinger her


Tal med en af vores konsulenter

Se dine muligheder som virksomhed her

Se dine muligheder som ansøger her