Vi er specialister i rekruttering af medarbejdere til metal- og elopgaver. Den opgave brænder vi for, og vi sørger altid for, at der er overensstemmelse mellem opgaverne og kompetencerne hos den person, der skal løse dem. Vi ønsker tilfredse kunder, og vi ønsker tilfredse jobsøgere og medarbejdere.

Vores kunder dækker bredt. Nogle virksomheder har fokus på gamle håndværkertraditioner, nogle har fokus på de nyeste teknologier – og rigtig mange kombinerer tradition og teknologi. Vi forstår begge verdener og kan finde medarbejdere med lang håndværksmæssig erfaring og nyuddannede, der har fingeren på pulsen. Derfor kan du trygt henvende dig til HR-Industries, hvad enten det drejer sig om formgivning og bearbejdning af metal eller håndtering af komplekse maskiner og kvalitetssikring. Vi er også stærke på områder som opbygning af eltavler, maskinopbygning, fejlfinding, test, reparation og vedligehold af produktionsudstyr. 

Tjek hvad vi dækker, når vi snakker smede, elektrikere samt industriteknikere 

>> Smede og certifikatsvejsere  
>> Elektrikere og automatikfagteknikere
>> Industriteknikere/maskinarbejdere og værktøjsmagere

Vi har et stort netværk at trække på. Hvad enten opgaven hedder klip, buk, svejs, fremstilling af maskindele, prototyper, tavleopbygning mm.


Tal med en af vores konsulenter

Se dine muligheder som virksomhed her

Se dine muligheder som ansøger her