Der er stor efterspørgsel på elektrikere og automatikteknikere. Men heldigvis har vi et stort netværk at trække på, og derfor kan vi hjælpe dig med at få løst dine opgaver. Vi hjælper naturligvis også med at finde projekter eller fast stilling, hvis du har behov for nye udfordringer i dit arbejdsliv.

Vi er eksperter i at finde dygtige industrielektrikere. Vi har selv en fast stab af medarbejdere ansat, der kan håndtere denne type opgaver, og det er ofte relevant, når det brænder på. Men vi rekrutterer også til faste stillinger.

Et af vores specialer er opbygning af komplekse maskiner og maskinanlæg. Det kan være meget komplicerede opgaver, og vi er derfor stolte af at have kompetencerne til at løse dem. Vi er med hele vejen fra montage og tavlebygning over tavletilslutning og ledningsføring til den endelige test af maskinen eller anlægget.

Opbygning og vedligehold af maskiner omfatter en del mekaniske opgaver. Derfor rummer vores netværk også automatikteknikere med faglig indsigt i mekanik, automatisering, robotter, elektronik og stærkstrøm samt systemer baseret på trykluft og væsketryk.

Kompetencerne hos de elektrikere, automatikteknikere og industrielektrikere, vi har ansat eller har i vores jobbank, spænder bredt:

  • Forebyggende vedligehold
  • Installation, reparation og vedligehold af elektriske anlæg
  • Fejlfinding på elektroniske kredsløb, apparater og maskiner
  • Opbygning af tavler
  • Trækning af ledninger
  • Opbygning, indkøring og vedligehold af automatiske anlæg
  • Udførelse af almindeligt elektrikerarbejde.

Vi kan godt lide at have orden i sagerne. Derfor samarbejder vi med faglige organisationer som Dansk Metal og Dansk El-Forbund. Det gør vi, fordi det skaber tryghed både for kunder og optagere.


Tal med en af vores konsulenter

Se dine muligheder som virksomhed her

Se dine muligheder som ansøger her