Udsving i ordrerne betyder måske, at du har behov for midlertidigt ansatte. Det er en situation, mange af vores kunder befinder sig i – og som vi hjælper dem med at løse. Hos HR-Industries har vi en række industriteknikere – eller maskinarbejdere – og værktøjsmagere ansat, der med kort varsel kan påtage sig at løse opgaver for vores kunder.

En del af de industriteknikere, vi sender ud, arbejder på maskinfabrikker inden for metalvareindustrien. Men en række industrivirksomheder inden for andre brancher benytter sig også af vores industriteknikere. De løser opgaver så forskellige som fremstilling af reservedele, prototyper, vindmøller og pumper, reparation af maskiner og udstyr samt opgaver inden for plast- og gummiindustrien.

Udviklingen inden for industriteknik går stærkt. De fleste maskiner er efterhånden computerstyrede og kræver programmeringsevner. Derfor sørger vi også for, at vores kandidater er opdaterede på de nyeste maskiner og får den rette efteruddannelse. Men den udvikling betyder også, at det kan være en udfordring at finde personale til at betjene manuelt styrede maskiner. Der er vores netværk så bredt, at vi også kan løse den type opgaver.

Endelig løser vi en række opgaver i forbindelse med kvalitetssikring. Det drejer sig fx om modtagekontrol, montagekontrol, produktkontrol og slutkontrol.

Gennem årene har vi været med til at løse mange krævende, udfordrende og komplekse opgaver:

  • Planlægning, programmering, opstilling og gennemførelse af produktionsforløb på CNC-styrede fræsere 
  • Planlægning, programmering, opstilling og gennemførelse af produktionsforløb på CNC-styrede drejere
  • Planlægning og udførelse af produktion på manuelt styrede maskiner 
  • Reparation og vedligeholdelse af værktøjer 
  • Fremstilling af prototyper 
  • Revolverstansning og laserskæring
  • Svejsning, bukning, valsning, klipning, boring, fræsning og drejning i forskellige metaller 
  • Systematisk vedligehold af mekaniske emner
  • Kvalitetskontrol.

Vi ønsker klare og veldefinerede rammer for både vores kunder og for vores jobsøgere. Derfor samarbejder vi med faglige organisationer som Dansk Metal og Dansk El-Forbund.


Tal med en af vores konsulenter

Se dine muligheder som virksomhed her

Se dine muligheder som ansøger her