Da vi skulle rekruttere en ny medarbejder til vores virksomhed, valgte vi at kontakte HR-Industries. Jeg havde et rigtig godt møde med dem, hvor vi sammen fandt frem til, at HR Rekruttering ville være den mest optimale rekrutteringsform til mit behov.
Samarbejdet med HR-Industries har været utrolig effektivt og rekrutteringsprocessen har kørt meget professionelt. Jeg har især sat pris på, at jeg ikke er blevet forstyrret med en masse ukvalificerede ansøgninger samt unødige oprigninger, og har i stedet haft tid til at passe min forretning. Da HR-Industries havde fundet 5 meget egnede CV’er sendte de dem til mig. Og jeg kunne herefter i ro og mag selv finde frem til, hvilke kandidater jeg ønskede en samtale med. HR-Industries har samtidig stået for afslag til alle de henvendte jobsøgere, som i mit tilfælde har været over 150.

Hos Develtron har vi valgt, at HR-Industries skal være vores fremtidige samarbejdspartner til rekruttering af medarbejdere, så vi i stedet kan bruge tiden, på det vi er gode til.

Carsten Walterdorff
Ejer af Develtron