I forbindelse med, at Hounö A/S for år tilbage havde behov for ekstra bemanding i produktionen, kontaktede vi HR Industries for at få deres hjælp til at rekruttere stabile, arbejdsomme og dygtige vikarer. Samtidig var det vigtigt for os, at vikarerne levede op til vores faglige og personlige niveau. Meget hurtigt vendte HR Industries tilbage med nogle egnede vikarer, som vi har været meget glade for og i flere tilfælde har fastansat efterfølgende.

HR Industries har været rigtig dygtige til at sætte sig ind i vores behov, hvilket de har gjort ved at få et grundigt indblik i Hounö A/S som virksomhed, vores kultur og arbejdsmiljø. Dette er sket både via telefonsamtaler og besøg på virksomheden, hvor de via rundvisning på virksomheden har set de forhold, som vikarerne kommer ud til. Derved har HR Industries haft et rigtig godt grundlag for at matche virksomhed og vikar.

Hounö A/S har været yderst tilfreds med samarbejdet med HR Industries, hvor vi primært har gjort brug af deres store udbud af vikarer indenfor rustfrismede, lager- og produktionsmedarbejdere.

Mette Nørmølle Jensen
Produktionsansvarlig hos  hos Hounö