Da Vi-To A/S i sommeren 2007 besluttede at intensivere bestræbelserne på at øge firmaets kundegrundlag, var det en naturlig forudsætning, også at investere i en udvidelse af virksomhedens produktionskapacitet.

Kapacitet til markedsføring kan man købe ved et reklamebureau og produktions faciliteter kan lejes eller købes, det vanskelige ved en ekspansion, er at finde tilstrækkelig med kvalificeret arbejdskraft, specielt i en tid hvor arbejdsløsheden er historisk lav.

Vi-To A/S henvendte sig derfor i august 2007 til HR-Industries, efter et behageligt møde blev der lavet en aftale omkring vikarer og generel rekruttering af teknisk og administrativ personale som firmaet måtte få behov for.

I den efterfølgende periode har sammenarbejdet fungeret perfekt, HR-Industries har hjulpet firmaet med særdeles kompetente vikarer til rustfri svejsning og andet håndværksmæssig arbejde, ligesom de har fundet og hjulpet med rekruttering af bl.a. en teknisk assistent og senest en maskiningeniør.

Det er vores opfattelse at HR-Industries er meget grundige i udvælgelses processen af personalet, og deres vurdering af den enkelteste kvalifikationer og menneskelige egenskaber er meget præcise og rigtige.

Sidst men ikke mindst, er HR-Industries en meget åben og frisk virksomhed, nem at kommunikere med og altid hurtig med forslag til løsninger på de personalebehov vi har haft.

Med venlig hilsen
Hans J. Sørensen
Adm.direktør