Hvis du søger job i industrien, kan et seriøst rekrutteringsfirma med stor brancheerfaring hjælpe dig på vej. Det firma er HR-Industries. Vi kender branchen rigtig godt, og det er til din fordel. Vi er specialister i at finde medarbejdere til industrien, og vi har et bredt netværk, du kan drage nytte af.

Det er helt centralt for os at forbinde medarbejdere og virksomheder, der passer sammen. Fordi det giver mulighed for at udvikle samarbejdet fx fra en midlertidig ansættelse til en fastansættelse.

Vi tager hånd om medarbejdere og ansøgere

Vi tager hånd om vores ansøgere fra start til slut. Alle ansøgninger behandles seriøst, og vi afgiver ikke løfter, som vi ikke kan holde. Første skridt er en personlig samtale, hvor vi i fællesskab kortlægger dine ønsker og mål for dit fremtidige job. Derefter arbejder vi os ind på de konkrete muligheder.

Hvis du vælger at samarbejde med os – eller blive en del af vores faste stab – skal du vide, at vi yder en ekstra indsats for, at vores medarbejdere trives. I løbet af året kan du deltage i en række sociale arrangementer som fx sommerfest og julefrokost eller måske et motionsløb. Og vi har en lille overraskelse til både jul og fødselsdag.

Det er med til at knytte vores medarbejdere sammen. Samtidig betyder det, at når du starter i en større virksomhed, hvor der allerede er nogle af vores medarbejdere ansat, så har du et netværk fra første dag. Det siger vores kunder er en stor fordel for både dem og medarbejderne. Det skaber tryghed og gør, at du som medarbejder hurtigere, føler dig godt tilpas på arbejdspladsen.

Mange vikarer kigger også forbi vores kontor, når de alligevel er i nærheden. Det giver god mulighed for at få en snak om stort og småt over en kop kaffe. Og det giver os mulighed for at følge med i, hvordan det går med vores medarbejdere og med opgaverne. I det hele taget er personlig kontakt og god kommunikation af stor vigtighed for os. 

Det formelle er i orden

Det er også vigtigt for os at have et godt samarbejde med de faglige organisationer som Dansk Metal og Dansk El-Forbund og at følge de vedtagne regler. Det er vi stolte af, og det skaber tryghed både for kunder og jobsøgende.


Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger