HR-Industries A/S er et effektivt og seriøst rekrutteringsfirma. Vi finder medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen, og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab, hvad enten det er en midlertidig ansættelse eller en fastansættelse.

Hos HR-Industries tager vi hånd om vores ansøgere. Vi er seriøse med behandlingen af indkomne ansøgere, og vi lover ikke noget, som vi ikke kan holde.

Et job via HR-Industries indledes altid med en personlig samtale, hvor vi sammen kortlægger dine ønsker og mål til dit fremtidige job.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os

Ved at benytte HR-Industries vikarweb kan du bl.a. opdatere dit CV og kommunikere med din kontaktperson hos HR-Industries.

Dette gøres på siden https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Har du fundet en stilling du gerne vil søge, skal du ikke oprette dig igen. Du skal i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.

Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. 

Følg os på Facebook.

Gå ind og ”synes godt om” vores side og følg med i nyheder og jobopslag, nemt, effektivt og hurtigt.

>> HR Industries på Facebook 

Hos HR Industries ser vi det som helt naturligt, at gøre den lille ekstra indsats for at vores medarbejdere trives. En overraskelse til jul og fødselsdag er naturligvis en del af dette. 

Vi inviterer til en række sociale arrangementer over året. De er med til at knytte vores medarbejdere sammen. Det være sig sommerfest og julefrokost eller noget i en helt anden boldgade som fx. et motionsløb. Vi ved at vores medarbejdere ofte mødes på de store virksomheder, og tilbagemeldingerne er, at det giver tryghed og at den enkelte medarbejder hurtigere føler sig tilpas i et nyt vikariat, når vedkommende allerede har bekendtskaber fra dag et.

Mange vikarer benytter også lejligheden til at kigge forbi kontoret, når de er i nærheden. Der er altid tid til en snak over en kop kaffe. I det hele taget er en god personlig kontakt og kommunikation generelt af stor vigtighed for os. 

Se vores ledige stillinger her.


Ansøgning samt CV kan vedlægges her: http://www.hr-industries.axp.dk/