Kom tættere på drømmejobbet – registrer dit cv, og gør din jobsøgning nemmere og hurtigere

Hos HR-Industries finder medarbejdere og virksomheder, der passer godt sammen, og som har potentiale til at vokse i hinandens selskab, hvad enten det er en midlertidig ansættelse eller en fastansættelse. Virksomhederne vi arbejder for, er alt fra store industrivirksomheder til små og mellemstore industrivirksomheder.

Ansøgning samt CV kan vedlægges her: http://www.hr-industries.axp.dk/

Alle oplysninger, som du afgiver, vil blive behandlet fortroligt. Du forpligter eller binder dig ikke til noget ved at blive registreret i vores jobbank.

Når HR-Industries har et job, som matcher dine ønsker og kvalifikationer, inviterer vi dig til et interview, hvor vi sammen får en god snak om dig og jobbets indhold.

Hos HR-Industries tager vi vores kandidater alvorligt. Vi lover ikke noget, som vi ikke kan holde.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os

Ved at benytte HR-Industries vikarweb kan du bl.a. opdatere dit CV og kommunikere med din kontaktperson hos HR-Industries.

Dette gøres på siden https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Har du fundet en stilling du gerne vil søge, skal du ikke oprette dig igen. Du skal i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.

Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.

Læs mere om vores faggrupper:
>> Service og vedligehold 
>> Jern og metal   
>> Produktion og Lager
>> Ledelse og HR  
>> Ingeniører og teknikere  
>> Administration