Vi vil gerne høre fra dig

Det er langt fra alle stillinger, vi slår op. Når en af vores kunder har en opgave, der skal besættes, starter vi ofte med at gennemgå vores CV-database eller lede i vores omfattende netværk. Derfor vil vi gerne opfordre dig til registrere dig i vores CV-database. Så er det måske jobbet, der finder dig og ikke omvendt. Og hvis du venter på drømmejobbet, kan det være, at vi hos HR-Industries pludselig kan tilbyde dig det.

Vi kender industrien krav og ønsker

Vi er din bedste samarbejdspartner, hvis du ønsker at skifte job eller er jobsøgende. HR-Industries mangeårige erfaring indenfor industrien gør, at vi kender branchen til bunds. Vi ved, hvilke kompetencer vores kunder har behov for, når de skal ansætte fx ingeniører, teknikere, mellemledere, HR-konsulenter eller administrativt personale. Vi ved også, hvad virksomhederne efterspørger når de  mangler smede, maskinmestre og elektrikere eller folk til lager, pakning og forsendelse.

Du er naturligvis ikke garanteret et job i løbet af ingen tid. Men når du er registreret i vores database, forøger du dine chancer.

Hos HR-Industries overholder vi persondataloven. Vi videregiver ingen personlige og fortrolige oplysninger uden dit samtykke, og du er sikret fuld anonymitet.

 

 

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger