Lad jobbet finde dig...

Uanset om du er ledig eller i job, så er HR-Industries den ideelle samarbejdspartner, når du leder efter fast arbejde.

En del af de ledige stillinger, som vi får til opgave at besætte for vores kunde-virksomheder, bliver ikke altid annonceret på nette. Stillingerne kan også besættes ved, at vi igennem vores CV-database eller omfattende netværk får løst opgaven. Så hvis dit drømmejob ikke er ledigt nu, kan du prøve at lade jobbet finde dig via HR-Industries.

Læg dit CV hos HR-Industries på http://www.hr-industries.axp.dk/, så vores HR-konsulenter har mulighed for at kontakte dig, hvis der senere opstår et match mellem dine kompetencer og vores jobmuligheder.

Hos HR-Industries kender vi industrien indenfor ingeniører og teknikere, ledelse og HR, kontor og administration, metal, el, service, vedligeholdelse, lager, pakning, forsendelse etc. Og vi ved, hvilke kompetencer, der kræves m.m.

Hos HR-Industries overholder vi alle retningslinjer i Persondataloven, som betyder, at du er sikret fuld anonymitet. Ingen personlige og fortrolige oplysninger videregives uden dit samtykke.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os

Ved at benytte HR-Industries vikarweb kan du bl.a. opdatere dit CV og kommunikere med din kontaktperson hos HR-Industries.

Dette gøres på siden https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Har du fundet en stilling du gerne vil søge, skal du ikke oprette dig igen. Du skal i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.

Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. 

Kontakt en konsulent fra HR-Industries, hvis du ønsker yderligere oplysninger om rekruttering.

Kontakt en konsulent

Læs om vores ledige stillinger her

Ansøgning samt CV kan vedlægges her: http://www.hr-industries.axp.dk/