Hos HR-Industries er kommunikation mellem konsulenter samt timeansatte meget højt prioriteret. Det er meget vigtigt, at vi løbende er i dialog med hinanden, både for jeres trivsel hos den pågældende virksomhed samt for at projektet udføres fejlfrit. 

Har du spørgsmål vedr. din ansættelse eller det igangværende projekt, er du meget velkommen til at kontakte en konsulent fra HR-Industries. 

Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt.

>> Download ugeseddel (PDF)
>> Download vikarhåndbog
>> Download løsblad om sygdom og fravær

Vikar - Sygemelding

Hvis du er så uheldig at blive syg skal du melde dette til HR-Industries samt virksomheden du er i. I din arbejdshenvisning er der telefonnummer til din arbejdsplads.

Sygdom skal hurtigst muligt og senest 1 time før arbejdstidens begyndelse meddeles til HR-Industries på telefonnummer 86 42 35 40 samt til Kunden senest ved arbejdstidens begyndelse. Overholdelse af disse regler er en betingelse for at få udbetalt sygedagpenge af HR-Industries.

Hvis du er syg dagen efter, skal ringe til os igen samt kunden, hvis du fortsat er syg. 

Husk - Hos HR Industries ser vi det som helt naturligt, at gøre den lille ekstra indsats for at vores medarbejdere trives. En overraskelse til jul og fødselsdag er naturligvis en del af dette. 

Vi inviterer også en række sociale arrangementer over året. Har du nogle forslag til dette, er du meget velkommen til at kontakte os.

Husk også, der er altid tid til en snak over en kop kaffe hos HR-Industries A/S. 

Søndag d. 22. september 2019 - Løb med familien – kom frisk - HR-Industrien ZIG ZAG løbet 

HR-Industries Zig Zag-løbet 2019 i Fladbroskoven.

Vi vil lave det hyggeligst familie løb  - så kom frisk med ungerne. Løbet er for hele familien. ”Vi prioriterer børnene højt. Selvom vi inviterer til løb er deltagere som vælger et mere adstadigt tempo lige så velkomne. Fladbroskoven kan nydes hvad enten turen tages i roligt gå-tempo eller om der gives gas.” Distancer på henholdsvis 3,25 km. 6,5 km, eller 9,75 km, samt for børnene på 750 m., 1500 m. og 3,25 km. - alle ind og ud samt op og ned i det bakkede terræn, gjorde det muligt for både store og små at vælge en rute med passende udfordringer. Kontakt os, hvis I er interesseret.