Er du kommet ind på en uddannelse, hvor du får brug for en læreplads, så søg fra dag 1.

Hos HR-Industries har vi et stort netværk inden for industrien, og vi ved, at de har brug for lærlinge. Vi opfordrer dig til at begynde at søge læreplads den dag, du starter på din uddannelse. På den måde er du bedre sikret, at du finder den læreplads, du drømmer om - og vi vil gerne hjælpe dig.

Alt, hvad du skal gøre, er at oprette dig hos HR-Industries, så hjælper vi dig med at holde øje med en læreplads inden for industrien i Midt og Nordjylland. Dette kan gøres ved at skrive lidt om dig selv og skrive ansøgning samt CV som kan sendes til http://www.hr-industries.axp.dk/. Du er også meget velkommen til at give os et kald, og kontakte lærlingsansvarlig Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på 86423540 for en snak om dette.

Vores store netværk gør, at vi har kendskab til en række forskelligartede virksomheder, og vi er ofte bindeleddet mellem virksomhed og industriteknikere, elektrikere eller smede m.m. Vi har en lang erfaring med matche jobsøgende med virksomheder. Derfor kan vi være med til at sikre, at du får truffet et godt valg og får den helt rigtige læreplads.

Tyvstart – prøv en virksomhed inden du tager en beslutning

Allerede inden, du starter på din uddannelse, har du måske lyst at prøve at være i en virksomhed. Det er en god ide og vi kan hjælpe dig med at komme ud som arbejdsdreng/-mand. Kontakt os, hvis det er dit ønske. Lærlingsansvarlig Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på 86423540 kan fortælle mere om dette.