Er du kommet ind på en uddannelse, hvor du får brug for en læreplads? Så er det en rigtig god idé straks at begynde at lede efter den. Her kan du bl.a. bruge HR-Industries – f.eks. til at give dig tip om gode relevante steder.

Du vil kunne drage fordel at vores store netværk. Vi har kontakt til mange forskellige industrivirksomheder og er ofte bindeleddet mellem bl.a. virksomhed og industriteknikere, elektrikere og smede. Vi har mange års erfaring med at matche jobsøgende med virksomheder. Derfor kan vi være med til at sikre, at du træffer et godt valg og får valgt den helt rigtige læreplads.

Vi sætter en ære i at hjælpe mennesker, der gerne vil tage en faglig uddannelse. Vi arbejder seriøst og målrettet med at skabe gode match mellem menneske og læreplads. Herved får vi skabt det bedste resultat og den bedste faglighed hos den nye håndværker. Det er vores måde at bidrage vi fællesskabet på. – Og på længere sigt betyder det, at vi også er med til at sikre, at industrien har faglærte smede, elektrikere, automatikteknikere og montagemedarbejdere og mange flere – også om både 5 og 10 år.

Tyvstart – prøv en virksomhed, inden du tager en endelig beslutning…

Det kan være, at du gerne vil prøve at arbejde i en bestemt virksomhed - eller i en bestemt branche - allerede inden du starter på din uddannelse. Vi kan hjælpe dig med at finde et job om ungarbejder, specialarbejder eller produktionsmedarbejder, så du kan få afprøvet din interesse – og træffe dit valg på et godt og velafprøvet grundlag.

Få mere at vide ved at kontakte lærlingeansvarlig Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på 86423540.

 

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger