Er du kommet ind på en uddannelse, hvor du får brug for en læreplads? Så er det en rigtig god idé straks at begynde at lede efter den plads. Og her kan du bl.a. bruge HR-Industries til at give dig tip om relevante steder.

Du vil kunne drage fordel at vores store netværk. Vi har kontakt til mange forskellige industrivirksomheder og er ofte bindeleddet mellem bl.a. virksomhed og industriteknikere, elektrikere og smede. Vi har mange års erfaring med at matche jobsøgende med virksomheder. Og derfor kan vi være med til at sikre, at du træffer et godt valg og får valgt den helt rigtige læreplads.

Vi sætter en ære i at hjælpe med unge mennesker, der gerne vil tage en faglig uddannelse, og arbejder målrettet med dem. Det er vores måde at bidrage vi fællesskabet.  På længere sigt betyder det, at vi kan være med til at sikre, at industrien har faglærte smede, elektrikere, automatikteknikere og montagemedarbejdere med flere – også om både 5 og 10 år.

Tyvstart – prøv en virksomhed, inden du tager en beslutning

Det kan være, du gerne vil prøve at være i en virksomhed, allerede inden du starter på din uddannelse. Vi kan hjælpe dig med at finde et jobs om arbejdsdreng eller -mand, så du kan få afprøvet din interesse for faget.

Få mere at vide ved at kontakte lærlingeansvarlig Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på 86423540.

Tal med en af vores konsulenter

Se alle vores ledige stillinger