Tilbage

Teknikere til el- og mekanisk drift- og vedligehold af fuldautomatisk anlæg. Flere stillinger - fast dag, aften, nat eller weekend

HR-Industries søger en vedligeholdsteknikere/reparatører for virksomhed nær Horsens.

Her er der tale om et job, hvor du kommer til at arbejde bredt og kommer omkring fejlfinding på udstyr af både el og mekanisk art, samt udbedring af div. fejl m.m.

Om stillingen:
Virksomheden har et konstant fokus på at bevare det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Virksomheden har team-spirit, en god personalepolitik med bl.a. kantineordning, fokus på den enkelte medarbejders sikkerhed. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international koncern med ambitiøse målsætninger.

Her er der tale om faste stillinger, hvor du er tilknyttet de respektive faste vagthold på enten dag-, aften-, nat- eller weekendturen.

Du vil indgå i et højt specialiseret team af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne blandt andet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, at fejlfinde m.m. Alt i tæt samarbejde med det øvrige tekniske team.

Et af virksomhedens fokusområder er Systematisk Vedligehold. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at vedligeholde og udvikle automationsløsninger indenfor tekniske anlæg.

Faglige og personlige kompetencer:
Du har en relevant el-faglig uddannelse og erfaring inden for industrien. Du forventes at have erfaring fra tidligere vedligeholdelsesjob og at kunne kommunikere på alle niveauer. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

Om HR-Industries

HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.

Læs mere på www.hr-industries.dk

Stillings nr

47846

Faggruppe

El faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Horsens

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG