Tilbage

PTA-medarbejder med håndværker- eller anden teknisk baggrund

HR-Industries søger en ansvars- og kvalitetsbevidst PTA-medarbejder til Randers Tandhjulsfabrik.

Randers Tandhjulsfabrik har næsten 100 års erfaring med levering af kvalitetsprodukter til heavy duty industri, proces- og fødevareindustri og den maritime sektor. Nogle kunderelationer går næsten lige så langt tilbage i tiden. Randers Tandhjulsfabrik kendes for at levere kvalitetsprodukter og det er vigtigt for virksomheden, at kunderne oplever topkvalitet ved hver eneste ordre. Virksomheden er familieejet og det er nu 4. generation, der står i spidsen for virksomheden. Virksomheden har i dag 45 engagerede medarbejdere ansat og søger endnu en kollega…

PTA-medarbejderen får en spændende og alsidig arbejdsdag, hvor der arbejdes for at understøtte og optimere en effektiv produktion under hensyntagen til kvalitet og leveringssikkerhed, sikre implementering af - og arbejde med - nødvendige systemer og procedurer omkring ordrebehandling og produktionsplanlægning samt at sikre opfyldelse af markedskrav i forhold til leveringstider mv. Der vil være opgaver med indkøb efter rammeaftaler, opdatering og vedligehold af stamdata omkring dette, indkøb af underleverandørarbejde og opfølgning på samme samt andre opgaver, der systematiserer og optimerer arbejdet. PTA-medarbejderen supporterer salgsafdelingen i tilbudsfasen med bl.a. forventede leveringstider, udarbejder ordrebekræftelser og gennemgår tegninger og øvrig dokumentation før produktion. Løn efter kvalifikationer.

Den ideelle kandidat har en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder eller industritekniker samt en overbygning som produktionsteknolog eller maskinmester. Erfaring fra en spåntagende produktion er en klar fordel, ligesom interesse for - og erfaring med - at optimere og forbedre arbejdsprocesser vægtes. IT-flair og erfaring ERP-systemer gerne i produktions- og indkøbsmodulerne. Endvidere forudsættes erfaring med Office-pakken, herunder Excel.

Stillings nr

48586

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Fastansættelse

By

Randers

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG