Tilbage

Rutineret metalsliber til rustfri søges

For spændende virksomhed i Aarhus søger HR-Industries en dygtig metalsliber. Her er der tale om en større virksomhed, med rigtige gode forhold m.m. Stillingen er alm. daghold.

Om jobbet

Slibning af både små og store emner - i rustfri stål.
Der er tale om emner til maskiner.
Der vil i første omgang være tale om et projekt på ca. 6 mdr. med mulighed for forlængelse. Som ansat hos HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god tone bl.a. medarbejderne.

Omkring dig

Du går meget op i at levere et godt stykke arbejde, og du går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er stabil og fungerer godt i teams. Du har erfaring med slibning af emner i rustfri stål. En fordel, hvis tillige du har erfaring med polering, men ikke et krav.

Omkring HR-Industries

HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske designere, ingeniører og ledere.

Stillings nr

49547

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG