Tilbage

Værkfører til Midtdjurs Traktorlager

Midtdjurs Traktorlager søger en værkfører til landbrugsmaskinværkstedet.

I mere end 50 år har Midtdjurs Traktorlager serviceret en solid og voksende kundekreds. I mange af årene har den nuværende værkfører stået i spidsen for aktiviteterne på værkstedet.  Han ønsker nu at trappe ned og virksomheden søger hans efterfølger, der kan være aktiv i jobbet i mange år.

Værkstedet beskæftiger pt. 9 engagerede medarbejdere med stor erfaring indenfor traktor- og landbrugsmaskinområdet. Derfor vil den primære opgave for værkføreren være at lede, administrere, koordinere og optimere værkstedets aktiviteter og rutiner. Branchekendskab er en forudsætning for ansættelse, da kundekontakt også vil være en væsentlig del af hverdagens opgaver.

Midtdjurs Traktorlager ser gerne ansøgninger fra såvel erfarne værkførere som landbrugsmaskinmekanikere, som søger nye udfordringer.

Der er gode og ordnede løn- og ansættelsesvilkår i jobbet.

Om Midtdjurs Traktorlager A/S

Midtdjurs Traktorlager A/S er i dag en topmoderne maskinforretning med en meget stabil og voksende kundekreds. Der er i dag 25 trofaste medarbejdere på lønningslisten – 5 af dem er udlært i firmaet. Hele idé grundlaget bag Midtdjurs Traktorlager har altid været salg af traktorer med tilhørende maskiner, og det bliver der ikke pillet ved, trods de store ændringer i landbruget. Firmaet har stadig salg af traktorer og tilhørende maskiner som primære produkter. Butikken betyder ligeledes meget for firmaet, da der sker en masse indenfor områderne skov, have og park, hvor de har mange både private og professionelle kunder, samt ikke mindst stort salg af værktøj, arbejdsbeklædning og diverse forbrugsmaterialer til mange håndværkere. Som en naturlig opgave i deres koncept har de eget værksted med service og stort reservedelslager i højsædet. Tjek deres hjemmeside https://www.midtdjurstraktorlager.dk/

Stillings nr

49596

Faggruppe

Ledelse & HR

Jobtype

Fastansættelse

By

Djursland

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Jobbet søges gennem HR-Industries, så har du spørgsmål, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

ANSØG