Tilbage

Truckfører – tilkald

Vi søger 2 truckfører til vores team. Du kommer til at indgå i et team af erfarne truckfører, som dagligt sørger for at logistikken kører effektivt på en større virksomhed i Randers.

De primære arbejdsopgaver vil være truckkørsel af forskellig art, hvor du håndterer både større og mindre emner. Tømning og læsning af lastbiler og containere vil også forekomme. Det vil være en stor fordel, hvis du har lastbilskørekort, da der evt. vil være enkelte trailere & anhængere der skal flyttes.

Som udgangspunkt er der tale om kortere vikariater på 2-4 uger, hvor du er afløser ved ferie og sygdom, så det er vigtigt, at du er fleksibel og kan træde til med kort varsel. For de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende. Der vil være tale om vikariater på daghold, aftenhold samt nat. Efter aftale, finder vi det skift der passer dig bedst.

Din profil til jobbet

  • Vi forventer, at du trives med fysisk arbejde i et dynamisk miljø.
  • Har truckcertifikat og erfaring med at køre truck- evt. lastbilkørekort
  • Evt. har kendskab til lagerarbejde
  • Er i god fysisk form og kan lide et fysisk krævende arbejde

Du tilbydes

Et godt job med truckkørsel, hvor HR-Industries vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen. Lønniveau i dette job er ca. 140 kr. i grundløn.

Om HR-Industries

Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE til industrien

 

Stillings nr

49721

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Randers

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks

ANSØG