Tilbage

Produktionsmedarbejdere – tilkald

Vi leder efter engagerede og ansvarsfulde medarbejdere i Randers, der både kan arbejde selvstændigt og indgå i et tæt samarbejde med andre. Jobbet er produktionsarbejde, hvor der er tale om maskinbetjening samt diverse forfaldende opgaver. 

Dette job giver stor fleksibilitet i forhold til vagter, da vi har både dags- og aftenhold alle hverdage, samt nathold. Jobbet vil være tilkald, så I forhold til antal ugentlige timer kan vi ikke garantere et minimum eller maksimum antal, da det kommer an på behovet hos virksomheden.

Din profil

Vi søger såvel ufaglærte som faglærte medarbejdere med en baggrund som f.eks. procesoperatør eller industrioperatør samt medarbejdere med erfaring fra lager eller produktionsarbejde. 

Du tilbydes

Et godt job som produktionsmedarbejder, hvor HR-Industries vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen. Lønniveau i dette job er ca. 140 kr. i grundløn.

Om HR-Industries

Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE til industrien

Stillings nr

49722

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Randers

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

 

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks

ANSØG