Tilbage

Erfarne maskinmontører søges

På vegne af virksomhed nær Silkeborg søger vi dygtige og erfarne maskinmontører. Der er i første omgang tale om længerevarende projekter på ca. 3-4 mdr., men med mulighed for ansættelse til de rette.

Arbejdsopgaver i stillingen 
Vi søger både el og mekaniske folk, og har du erfaring med begge dele, vil det være en stor fordel. Der er tale om større maskinanlæg på værksted, som bygges op fra bunden, mekanisk, elmæssigt, trækning af kabler, test og fejlfinding m.m.

Omkring dig til stillingen 
Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker eller lignende. Eller du har en mekanisk baggrund med erfaring i opbygning af maskiner – har du været ude som rejsemontør, montør eller lignende, så hører vi meget gerne fra dig. Vi søger dygtige profiler, som har en bred erfaring og som kan arbejde selvstændigt med opgaverne – der lægges stor vægt på høj kvalitet og god energi i hverdagen.   

Omkring virksomheden
Det er en attraktiv virksomhed med uformelt arbejdsklima. Der vil være mulighed for udfordringer samt udvikling både personligt samt fagligt i internationale arbejdsmiljøer.  

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

49882

Faggruppe

El faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Silkeborg

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG