Tilbage

Maskinmester / ingeniør til teknisk support i produktionsvirksomhed

HR-Industries søger en teknisk medarbejder til en spændende international virksomhed på Djursland, hvor du kommer til at arbejde bredt. 

I denne stilling vil du indgå i et supportteam, der består af top-engagerede medarbejdere, som supporterer produktionen med kvalitet, materialer, fremstilling m.m. Du vil i denne stilling have et meget tæt og dagligt samarbejde med både teknikere og operatører i produktionen. 

Omkring dig til stillingen: Du er imødekommende og god til at samarbejde, da mange supportopgaver går på tværs i virksomheden.  Du har gåpåmod og interesserer dig for detaljen, da der skal ydes teknisk assistance i mange forskellige situationer.

Din baggrund til stillingen: Uddannet maskinmester, ingeniør eller tilsvarende videregående uddannelse. Gerne med en håndværksmæssig baggrund. Har du evt. kendskab til plast, vil det være en fordel, men ikke et krav. 

Er du nyuddannet, høre vi også rigtigt gerne fra dig. 

Bliv en del af et stærkt hold: Du tilbydes en god mulighed for at blive en vigtig spiller på et hold af kompetente kolleger, med godt samarbejde. Du tilbydes i denne stilling store muligheder for at bidrage til den fortsatte positive udvikling i en spændende international virksomhed, som har en særdeles attraktiv position på markedet.  

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer. Endelig tilbydes du gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt betydelig indflydelse på egne arbejdsopgaver.  

Kontakt: HR-Industries er med i rekrutteringsprocessen, hvorfor alle ansøgninger bedes rettet hertil. Kontakt HR konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries på telefon 86 42 35 40 eller på mobil 40 32 06 57 for yderligere information om jobbet. Vi forbeholder os ret til at vurdere modtagne ansøgninger løbende.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

 

 

 

Stillings nr

49898

Faggruppe

Teknikere & ingeniører

Jobtype

Fastansættelse

By

Djursland

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG