Tilbage

Plastmager-lærling søges

Har du teknisk flair? Og kunne du tænke dig en faglig uddannelse, der kræver både selvstændighed og samarbejde med dygtige kolleger?

HR-Industries søger for virksomhed på Djursland, en plastmager-lærling. Virksomheden sørger for en grundig oplæring, så du bliver klædt ordentlig på til de maskiner, de har, og de materialer som de arbejder i.

Muligheder som plastmager: Som plastmager beskæftiger du dig med produktion af produkter i plastic. Det kan være alt fra små dimser til store vindmøllevinger. Du lærer blandt andet, hvordan man vælger den rette type plastic samt den rette arbejdsteknik. Derudover får du også indsigt i, hvordan du vedligeholder de maskiner, der anvendes under produktionen, og hvordan du kvalitetssikrer de forskellige produkter.

Der tilbydes: Et job i en sund større virksomhed, hvor kvalitet og leveringspræcision er i højsædet. Du får et spændende og afvekslende job, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og lære en masse.

Stillings nr

49899

Faggruppe

Andet

Jobtype

Fastansættelse

By

Djursland

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Henrik er lærling ansvarlig hos HR-Industries. 

ANSØG