Tilbage

Specialarbejdere til metalvirksomhed i Randers søges

På vegne af virksomhed i Randers, søger HR-Industries to dygtige specialarbejdere med erfaring i metalbranchen. Der er tale om en attraktiv virksomhed med ca. 25 mand ansat. Virksomheden har anskaffet sig en ny maskinpark, og i den forbindelse søger de 2 nye kollegaer, en til daghold og en til nathold. Der vil i første omgang være tale om vikariater, og for de rette personer en fast stilling.

Omkring stillingerne

Du vil komme til at arbejde som 2. mand på laseren. Tage fra, skille emner ad, afgrat emner, slibe emner, pakke, truckkørsel m.m. Derudover gå til hånde i produktionen hvor der er behov.

Der aflønnes ud fra kvalifikationer.

Omkring dig til stillingen 

Vi er på udkig efter en god specialarbejder, en som har erfaring med metalfaget. Du har en god energi, kan få noget for hånden samtidig med at sikre god kvalitet. Derudover er du en god kollega, du er lydhør og du forstår vigtigheden af et godt samarbejde. Du er fleksibel med arbejdsopgaver og kan klare hårdt fysisk arbejde. Du har truckcertifikat.

Om HR-Industries

Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

50026

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Randers

Ansøgningsfrist

Søg straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen Laursen eller Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG