Tilbage

Smed søges til klip, buk og svejs

HR-Industries søger for virksomhed en medarbejder til deres værksted. De mangler en operatør / smed til betjening af klip samt bukkemaskine. Der arbejdes i tyndplade. Der vil også være tale om let svejsning i aluminium samt hjælpe til med andre opgaver på værkstedet i Randers. 

Omkring hverdagen: 

Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor opgaverne kræver kvalitetsarbejde. Stillingen er alm. Daghold, hvor du starter igennem Try and Hire til en fast stilling. 

Din baggrund og omkring dig: 

Baggrund som smed, industritekniker eller andet, men erfaring fra metalindustrien. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring og fingeren på pulsen omkring pladebearbejdning. 

Du kan arbejde selvstændigt og er klar til at løse mangeartede opgaver i en travl hverdag. Du bliver således medansvarlig – og en afgørende faktor for virksomhedens produkter. 

Om HR-Industries: 

Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter eller faste jobs.

Stillings nr

50036

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Randers

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på 8642 3540 på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00. Søg.

ANSØG