Tilbage

Smed/svejser med certifikat 135 søges

Er du en erfaren svejser med mod på skiftende opgaver og masser af udfordringer i en virksomhed med ordnede forhold? Så læs med her!

For virksomhed ved Silkeborg kanten søger HR-Industries en smed/svejsere til produktion af større emner. Der arbejdes i tykt gods, plader m.m. I jobbet vil du være en del af et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring.

Vi søger en uddannet smed med erfaring i co2 svejs i tyk gods. Dette job er i første omgang sat til 2 mdr. med mulighed for forlængelse eller fast stilling. 

Har du ellers spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Om HR-Industries: Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

50054

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Nær Silkeborg

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du ellers spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

ANSØG