Tilbage

Smed/svejser til rørtråd søges – daghold

Er du en erfaren svejser med mod på skiftende opgaver og masser af udfordringer i en virksomhed med ordnede forhold? Så læs med her!

For virksomhed vest for Aarhus søger HR-Industries en dygtig svejser til produktion af større emner på daghold. Der svejses i tykkere gods.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som eks. klejnsmed, og gerne flere års erfaring med ovennævnte opgaver. Endvidere forventes det, at du kan læse og forstå en arbejdstegning.

Vi kan tilbyde følgende:

En startløn omkring 200 kr. i timen plus pensionsordning m.m. Et team af kollegaer, med et godt sammenhold samt god oplæring. Der vil i første omgang være tale om et projekt på 4 mdr. med mulighed for fast stilling. Som potentiel specialistvikar hos HR-Industries håndteres din rekruttering af en rekrutteringskonsulent, som har erfaringer, der minder om dine eller kender til branchen. Således sikrer vi den bedste forståelse og formidling af dine kompetencer.  Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god atmusfære og kemi. 

Stillings nr

50106

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Vest Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG