Tilbage

Erfaren truckfører – Randers

Trives du med at køre truck og har du lyst til at arbejde i en virksomhed med vækstplaner samt har du viljen og evnen til at samarbejde med dine holdkollegaer, så tjek her. 

HR-Industries søger 1-2 personer til vikariat med truckkørsel i Randers. Vikariatet kan være dag, aften eller nathold, efter aftale med dig. 

Din profil til vikariatet: Det er vigtigt du er kvalitetsbevidst i dit daglige arbejde og mødestabil. Selvom du arbejder selvstændigt, er du en teamplayer og god kollega.

Desuden forventer vi at du: 

-har sans for orden og ryddelighed 

-har kørekort (B) og truckcertifikat og er fuldt fortrolig med at køre truck

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vi opfordrer dig til at holde øje med vores hjemmeside, hvor alle ledige stillinger bliver annonceret. 

Omkring HR-Industries: HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 

Følg os på Facebook... Her kan du få jobopslag, nyheder og meget mere direkte ind på din egen facebook-profil. Hvis du er interesseret, kan du gå ind og ”synes godt om” vores side og derved få job opslag fremsendt direkte til dig.

Stillings nr

50125

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Randers

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

ANSØG