Tilbage

Landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller klejnsmed søges

Vil du opbygge maskiner i alle størrelser og arbejde med det mekaniske, elektroniske og hydrauliske? Så tjek her

HR-Industries søger en engageret og dygtig landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller klejnsmed, gerne med erfaring inden for hydraulik. I dette job kommer du omkring opsvejsning af større emner, mekanisk montage m.m. samt evt. elektroniske opgaver i forbindelse med opbygning af større maskiner.

Din baggrund kan være alsidig, dog ønsker vi, at du har erfaring med svejs. Et værkstedscertifikat vil nok komme på tale. Vi tilbyder her et job, hvor du vil indgå i et team, der består af både smede og elektrikere. Her løser du opgaver på egen hånd samt i fællesskab, og får naturligvis grundig oplæring til jobbet. Til jobbet skal du kunne læse en tegning. Der er opstart efter aftale, men kan du starte nu, vil det være en fordel.

Hvad tilbyder vi:

  • En stilling med store faglige udfordringer og mulighed for at sætte dit præg på opgaverne
  • En meget varieret arbejdsdag
  • Løn, der modsvarer kvalifikationerne
  • Projekt til at starte med på 4-5 mdr. med mulighed for forlængelse eller fast stilling

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.

Læs mere på www.hr-industries.dk

Stillings nr

50151

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Nær Aarhus

Ansøgningsfrist

Vi venter på den rette

Kontakt

Kontakt:
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG