Tilbage

Mekaniker til maskinmontage i Aarhus Nord

På vegne af virksomhed nord for Aarhus søger vi en dygtig mekaniker til maskinmontage. En medarbejder er gået på pension, derfor søger de en ny kollega. Der er i første omgang tale om et projekt, med henblik på ansættelse for den rette.

Arbejdsopgaver i stillingen 
Vores kunde søger en montør til opbygning af større anlæg. Der er primært tale om mekanisk opbygning, både standard montage samt specialopbygning af anlæg ud fra kundernes ønske. Der er tale om en spændende og udfordrende stilling med gode kollegaer og rigtig fine arbejdsforhold.

Omkring dig til stillingen 
Vores kunde søger en person med god mekanisk indsigt. Du må meget gerne være mekaniker med erfaring i mekanisk opbygning, men du må lige så gerne være en mekaniker, som gerne vil prøve noget andet end at skrue i biler.

Vores kunde søger en engageret og fleksibel medarbejder med god energi. Du kan arbejde i selvstyrende grupper – og kan samarbejde på tværs af organisationen.

Omkring virksomheden
Det er en meget attraktiv virksomhed med uformelt arbejdsklima. Der vil være mulighed for udfordringer samt udvikling både personligt samt fagligt i internationale arbejdsmiljøer. De nuværende medarbejdere, har været i firmaet i mange år. De har en god ånd, og laver mange sociale tiltag.  

Gode løn- og arbejdsvilkår.

Om HR-Industries

Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

50164

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Aarhus N

Ansøgningsfrist

Vi venter på den rette

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks

ANSØG