Tilbage

Dygtig tekniker (automatiktekniker eller elektriker) til systematisk vedligehold

HR-Industries søger en el-teknisk vedligeholdstekniker/reparatør for brancheførende virksomhed i Randers. Virksomheden er en del at en stor koncern, der har mere end 2.400 dedikerede medarbejdere rundt omkring i verden. I Randers vil du få ca. 180 kollegaer. 30 af dem arbejder med vedligeholdelsesopgaver.

Her er der tale om et job, hvor du kommer bredt omkring og vil få opgaver med fejlfinding, reparation og udskiftning af udstyr af både mekanisk og elmæssig karakter. Virksomhedens maskinpark er et mix af nye og brugte maskiner. Virksomheden ønsker at komme på forkant og har systematisk vedligehold som et fokuspunkt. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at vedligeholde tekniske anlæg og udvikle automationsløsninger. 

Det er en fast stilling, der starter i et Try- and Hire-forløb, hvor du er tilknyttet deres vagtturnus på natholdet. Oplæring kan evt. ske på daghold.

Du indgår her i en højt specialiseret gruppe af smede, automatikteknikere, elektrikere og andre faglærte kollegaer, hvor arbejdsopgaverne løses i tæt samarbejde med operatør-kollegaerne på produktionsmaskinerne.

Målet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde. Du forventes, efter grundig oplæring, at kunne arbejde såvel selvstændigt som i samspil og samarbejde med kollegaerne og på tværs af organisationen.

Virksomheden har et konstant fokus på at bevare og udvikle det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international koncern med ambitiøse målsætninger. Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Faglige og personlige kompetencer

Du har en relevant el-faglig uddannelse og erfaring inden for industrien.

Uddannelsesmæssigt, kunne en automatikteknikeruddannelse være rigtig god, da der også er mekaniske opgaver – en elektrikeruddannelse, er bestemt heller ikke af vejen. Det vigtigste er, at du har lyst til drift- og vedligeholdelsesopgaver – og du forventes også at have erfaring fra tidligere vedligeholdelsesjob. Det, at kunne kommunikere på alle niveauer, er et must.

Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer. Du forventes at have erfaring med hydrauliske systemer og diagramlæsning. Du skal gerne have kendskab til linære og 6-akslede robotter og mindre procesanlæg - og har du kendskab til PLC’ere og programmering af dem, er det også en klar fordel. Du skal være kvalitetsbevidst, fleksibel, ønske og brænde for at lære nyt. Tøv ikke med at søge jobbet.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 

Stillings nr

50222

Faggruppe

Service & vedligehold

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Randers

Ansøgningsfrist

Vi venter på den rette

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Chefkonsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

ANSØG