Tilbage

Vedligeholdstekniker – daghold

HR-Industries søger en vedligeholdstekniker/reparatør for virksomhed nord for Aarhus.

Her er der tale om et job, hvor du kommer til at arbejde bredt og kommer omkring fejlfinding på maskinudstyr af både el og mekanisk art, samt udbedring af div. fejl m.m. Hovedparten, vil dog være fejlfinding m.m. på el-siden.

Om stillingen: 

Virksomheden har et konstant fokus på at bevare det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en større virksomhed med ambitiøse målsætninger.

Her er der tale om en fast stilling, hvor du er tilknyttet deres daghold.  

I denne stilling, kommer du til at indgå i en højt specialiseret gruppe af smede/elektrikere, hvor arbejdsopgaverne blandt andet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, at fejlfinde m.m. Alt i tæt samarbejde med det øvrige tekniske team.

Faglige og personlige kompetencer: 

Du har en evt. relevant el-faglig uddannelse og erfaring inden for industrien. Er du smed eller andet, høre vi også gerne fra dig, hvis du har lidt el-kendskab. Du forventes at have erfaring fra tidligere vedligeholdelsesjob (eller interesse i dette) og at kunne kommunikere på alle niveauer. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Om HR-Industries: 

HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

Stillings nr

50238

Faggruppe

El faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Nord for Aarhus

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

ANSØG