Tilbage

Overfladebehandler – pulverlakering

For virksomhed i Aarhus – søger HR-Industries en overfladebehandler til pulverlakering. Erfaring indenfor overfladebehandling/lakering er et must til denne stilling.

I denne stilling er der tale om et attraktivt og spændende job, hvor du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af i en hverdag med både faglige og personlige udfordringer. Dit primære ansvar bliver at være med til at passe et maleranlæg, hvor du er en del af teamet, der står for pulverlakering, med de arbejdsopgaver der hører hertil.

Omkring dig til stillingen:
Du kan pulverlakere og ved, hvordan du betjener et moderne pulverlakeringsanlæg. Personlige egenskaber til jobbet kigges der efter kandidater der vægter finish og kvalitet højt, så det er vigtigt, at man er ansvars- og kvalitetsbevidst. Man skal også være stabil samt være struktureret og kunne arbejde selvstændigt.

Der tilbydes:
Løn efter kvalifikationer. 
Stillingen er i første omgang et projekt der er sat til 4 mdr. med mulighed for forlængelse eller ansættelse.

Om HR-Industries A/S
HR-Industries er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien. Metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse.
Vi rekrutterer til faste ansættelser, enten direkte eller gennem TRY & HIRE, samt til projektansættelser, typisk af længere varighed.


Vi ønsker at være værdiskabende gennem det gode match. Derfor lægger vi vægt på en god personlig relation både til dig og til virksomheden.
Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, med loyalitet og gensidig respekt som nøgleord i samarbejdet.

Vi lytter til dine ønsker, og skaber tryghed fra start til slut. Hvad enten det er en kort proces, eller et længerevarende samarbejde, så er du vores ansigt udadtil. Du er med til at forme HR-Industries, og det er vi stolte af.

Stillings nr

50348

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Projekt - specialistvikar

By

Aarhus

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Henrik eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

ANSØG