Tilbage

Specialarbejdere, jern- og metal søges

HR-Industries søger for virksomhed nær Skanderborg 2 ihærdige og engagerede metalarbejdere. Der er tale om faste stillinger for de rette. Den ene person er til fast daghold og den anden person er til fast aftenhold (4 dages uge).

Arbejdsopgaver i stillingen 
Jobbet foregår i virksomhedens rørafdeling. Du vil få en oppasser rolle, dvs. finde råmaterialer frem til maskinen. Derudover pasning af rørlageret, pakke ordrer, simpel drift på maskinen m.m.

Omkring dig til stillingen 
Vi søger en person, som gerne har erfaring med metalbranchen. Du er et ordensmenneske, der tager ansvar og ejerskab for at holde styr lager og råmaterialer i en hektisk hverdag. Det kan til tider være hårdt fysisk arbejde.

Du har truckcertifikat og kan dansk i skrift og tale.

Startløn 145 + bonus.

Omkring virksomheden 
Kunden er en veletableret totalleverandør indenfor metalindustrien der leverer til både danske og udenlandske kunder. De har stor fokus på gode kundeoplevelser, kvalitet og vækst. Derudover vægter de det sociale højt i virksomheden og bidrager i stor grad til at alle medarbejdere har gode forhold og rammer. Der er en del sociale arrangementer.

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

 

Stillings nr

50493

Faggruppe

Produktion & lager

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Nær Skanderborg

Ansøgningsfrist

Straks

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG