Tilbage

Alsidigt og udfordrende job for kreativ og dygtig industritekniker

HR-Industries søger en fagligt dygtig og selvkørende industritekniker til maskinfabrik med egen produktion af specialmaskiner specifikt tilpasset den enkelte kunde. Virksomheden er førende indenfor sin niche og har en meget lang tradition for godt håndværk, for at være på forkant og for at levere det bedste produkt og de bedste løsninger i deres branche. Her går tradition og innovation hånd i hånd. Virksomheden har en stabil og voksende kundekreds - og har travlt. Derfor søges en ny kollega til teamet i Langå. Virksomheden har også en afdeling i Randers.

Stillingen er nyoprettet og der vil være store udviklingsmuligheder for den rette kandidat. Du vil som medarbejder være med i hele arbejdsprocessen. Fra de første møtrikker spændes og til maskinen kører hos kunden. Selvfølgelig vil du få grundig sidemandsoplæring fra dine dygtige kollegaer og du vil ikke blive sluppet løs på egen hånd, før du er klar til det. 

Den ideelle kandidat er en dygtig faglært håndværker, gerne industritekniker, der har erfaring i mekanisk opbygning af avancerede maskiner. Det er primært mekanisk og pneumatisk montage, men der skal også trækkes el-kabler. Det vil derfor være en klar fordel, også at kunne læse el-diagrammer. Den nye kollega skal være løsningsorienteret, selvigangsættende og selv kunne tage initiativ til, at starte de manuelle bearbejdningsmaskiner på virksomheden og måske lige fræse/bukke det beslag - eller andet, der lige mangles i situationen. At kunne "se det for sig" før det er færdigt, er en god egenskab at have som kandidat. Håndværk og kreativitet går også hånd i hånd. Gode løsninger anerkendes. Hos kunden er du ambassadør for virksomheden, så den ideelle kandidat har derfor erfaring med kundekontakt og ser glade kunder som et succesmål.

Virksomheden har en 4-dages arbejdsuge: 6.30-16.15, mandag - torsdag. Der vil være - i gennemsnit - 4-5 ugers rejseaktivitet om året. Rejsearbejdet er primært indenfor Europa.

I stille perioder i Langå kan medarbejderen blive flyttet til Randers-afdelingen. Dette vil ikke være aktuelt minimum de første 12 måneder.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 50794

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 

Stillings nr

50794

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Nær Randers

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

ANSØG