Tilbage

Landbrugsmaskinmekaniker til værksted i vækst

Midtdjurs Traktorlager søger en fagligt dygtig landbrugsmaskinmekaniker. Traktorlageret, der i mere end 50 år har været en aktiv partner på det professionelle maskinområde, har travlt og søger derfor endnu en landbrugsmaskinmekaniker, der brænder for faget.

Opgaver vil bestå af reparation og vedligehold af traktorer og landbrugsmaskiner både på værkstedet og ude hos kunderne. Ikke to arbejdsdage vil være ens.

Den nye traktormekaniker vil få 9 engagerede kollegaer på værkstedet + 17 mere i andre dele af organisationen.

Der er gode og ordnede løn- og ansættelsesvilkår i jobbet.

Om Midtdjurs Traktorlager A/S

Midtdjurs Traktorlager A/S er i dag en topmoderne maskinforretning med en meget stabil og voksende kundekreds. Der er i dag 25 trofaste medarbejdere på lønningslisten – 5 af dem er udlært i firmaet.

Hele idé grundlaget bag Midtdjurs Traktorlager har altid været salg af traktorer med tilhørende maskiner, og det bliver der ikke pillet ved, trods de store ændringer i landbruget. Firmaet har stadig salg af traktorer og tilhørende maskiner som primære produkter. Butikken betyder ligeledes meget for firmaet, da der sker en masse indenfor områderne skov, have og park, hvor de har mange både private og professionelle kunder, samt ikke mindst stort salg af værktøj, arbejdsbeklædning og diverse forbrugsmaterialer til mange håndværkere. Som en naturlig opgave i deres koncept har de eget værksted med service og stort reservedelslager i højsædet. Tjek deres hjemmeside https://www.midtdjurstraktorlager.dk/

Stillings nr

50862

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Fastansættelse

By

Djursland

Ansøgningsfrist

31-01-2021

Kontakt

Jobbet søges gennem HR-Industries, så har du spørgsmål, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

ANSØG