Tilbage

Erfarne kantbukkeoperatører søges

HR-Industries søger for virksomhed i Norddjurs kommune, 3 erfarne kantbukkeoperatører. Der er tale om 1 stilling på daghold, 1 stilling på aftenhold og 1 stilling på nathold. Fast arbejde for de rette.

Omkring virksomheden og jobbet
Der er tale om et attraktivt og spændende job, hvor du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af i en travl hverdag. Du vil blive en del af et ihærdigt og engageret team, hvor dit primære arbejde er som operatør til kantbukker.  

Løn efter kvalifikationer

Omkring dig til stillingen 
Vi søger personer som har erfaring med kantbukning. Der vil være oplæring, men erfaring kræves. Du går op i kvalitet og deadlines. Du kan holde hovedet koldt i pressede tider, og du bidrager til det gode kollegaskab. Du er stabil og passer dit arbejde. Virksomheden og dine kollegaer skal kunne regne med dig. Du har meget gerne truckcertifikat.

Jobbet kan til tider være knoklearbejde.

Mail ansøgning med CV og referencer til www.hr-industries.axp.dk - job nr. 51121

Om HR-Industries
Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.

Stillings nr

51121

Faggruppe

Metal faget

Jobtype

Try & Hire - med henblik på fast stilling

By

Djursland

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Jørgen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

ANSØG