Tilbage

Vedligeholdstekniker til nattur på spændende international virksomhed i Randers.

HR-Industries søger en erfaren vedligeholdstekniker til brancheførende virksomhed i Randers. Virksomheden er en del at en stor koncern, der har mere end 2.400 dedikerede medarbejdere rundt omkring i verden. I Randers er der ansat ca. 200 medarbejdere. Et team af disse arbejder med systematisk vedligehold af produktionsmaskinerne samt reparationsopgaver og indkøring af nyt udstyr. Et spændende job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. De fleste opgaver i dette job vil være af mekanisk karakter, men erfaring med el-opgaver vil være en fordel. Jobbet er på fast nattur.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner, robotter og tilhørende produktionsudstyr samt planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn.

Den ideelle kandidat har:

  • en håndværksmæssig baggrund som smed, maskinarbejder, mekaniker, auto-matiktekniker, elektroniktekniker eller lignende
  • erfaring med vedligehold og fejlfinding af produktionsudstyr, herunder robotter
  • erfaring med PLC og hydraulik-/pneumatiksystemer samt fejlfinding på samme

Herudover er det vigtigt at kandidaten er serviceorienteret, struktureret, kvalitetsbevidst og analytisk og følger opgaverne til dørs. Kandidaten vant til at arbejde med forskellige IT-værktøjer, kan begå sig på engelsk i skrift og tale og er i det hele taget positiv og udadvendt, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, så søg straks.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 51287.

Stillings nr

51287

Faggruppe

Service & vedligehold

Jobtype

Fastansættelse

By

Randers

Ansøgningsfrist

Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Chefkonsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

ANSØG